martes, 20 de octubre de 2009

Andres Montes, Jugooon!!!

Bienvenidos al club. I LOVE THIS GAME!!!(DEDICAT A ANDRÈS MONTES)

L'altre día miran les noticies per internet, vaig llegir un gran comentari d'Antoni Daimiel(http://www.marca.com/2009/10/19/baloncesto/nba/1255974037.html), vaig quedar una mica sobtat, ja que no era masa normal un comentari d'aquest nivell, per només admirar a un amic.
A la tarde vaig tornar a fer una ullada a les notícies, peró hem va picar la curiositat i vaig investigar una miqueta.
Només teclejar a google, vaig llegir que havia mort. Al llegir alló va ser com una sensació extraña, per mi Andrès Montes era com un icono a l'hora de parlar quan veies un partit de basquet,Bienvenidos al club, pincho, vaya piedra!, Cruela De Vil, aerolinias Jordan, pipipipipipipi, triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiple iterminable...peró sobretot els comentaris de les crispetes, del actimel, de les galetes, conversacions innolvidables amb el seu gran company Antoni (que fins i tot ell es contagiaba,Dios se ha disfrazado de jugador de baloncesto. Final del 98, Chicago Bulls-Utah Jazz) que no tothom entenia peró qui els entenia el respectaba!
"Como lo veían así vestido, realmente mucha gente no sabía quién era, pero lo saludaban. Hay dos personas que siempre lo hacían: el reverendo Jesse Jackson y Billy Hunter, presidente de la Asociación de Jugadores. Y Montes ahí, que no sabía inglés...",
Ara ja no tornarem a sentir els seus comentaris originals i espectaculars, espontanis i amb molt de sentit a alguns jugadors de la NBA, quedarà un buit ens aquelles cadires de canal+ a les finals, peró si que els tindrem al nostre cap quan un jugador fiqui un triple que decideixi un partit, quan algú doni una estupenda assistència, quan vingui una nova temporada de la NBA.

"Tenía pocos amigos porque era él quien te elegía. Era muy exigente con los amigos, ponía el listón alto. Eso sí, cuando te elegía, no te podías negar",

Ara volen fer que el premi del MVP de la ACB, el nombrin com a Jugón, en momòria a ell, lo mínim que podien fer... Jugón, com era ell, l'únic Andés Montes.
Et trobarem a faltar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario