miércoles, 22 de septiembre de 2010

Casal d'estiu 2010-ESTIU JOVE 2010!

Si si, res de casal d'estiu, que aquest joves es mereixen un estiu jove!!

Una noticia m'omplia i hem sentia content per poder fer les meves activitats, -Fubu seràs el coordinador del estiu jove 2010! Ja tenia les meves activitats quasi tancades al meu cap només rebre la noticia.

Ha costat suor y no llagrimes peró quasi bé.(i alguna pedra) Un jovent gandul cmo...(piiii), a totes hores, totes les activitats programades, era un mal somni i no només per nosaltres si no per ells!!!
Com potser que un jovent decideixi fer unes activitats pel seu propi peu, que no es obligatori, i no possi ganes ni interès en realitzar una activitat lúdica esportiva?
Farè un flaixback al meu passat. Un nen de 12, 13 i fins i tot 14 anys, una activitat de piscina, de rocodrom, unes bicis de 3 rodes(no tricicles), bueno resumin actvitats 100%a les que poden fer a la seva vida diarià. Yo suaba, reia, repetia 100 cops, disfrutava. Ara? ara l'unica preocupació es tindre unes sabates munich, o banyador billabong, una psp amb 2500 jocs, un Ipod d'ultima generació amb música arritmica... potser es consequència de la societat, no culpabilitzo als infants. Fa 10 anys es jugaba a pilota ara es juga a la psp, o vull estar a la última en moda i pentinats.

Tot i aixó amb una mica de treball, acabes treient el millor de cada nano, encara que fins els últims 5 minuts de casal no treguin alló que senten per dins o alló que haurien de sentir 5 minuts abans de començar quelcom.
Són generacions, la generació a canviat, l'unic que espero que no canvii es el bon humor de la gent, el respecte, i les ganes de viure la vida cada moment.

La generació del casal a estat bonissima per alguns i maravellosa per altres, no hi ha ningú que no pugui dir que no ha tret res possitiu del mes. Alguns han tret amics, experiències, confiança en ells mateixos, coses bones, alguns s'han adonat de com pot arribar a ser la gent, com un no ha de ser avegades tan ruc, i la vida es així fins que no et trobes les coses no saps com són, i si potser caus a la mateixa pedra, peró sempre heu de ser vosaltres i tornar-vos a aixecar.

No m'agraden les recomanacions ens les experiències, et fan dubtar, millor trobar les coses i evaluarles indivudualment. una abraçada a tots aquells que van fer el estiu jove un 10! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario